Servicii

Montaj

Vindem si efectuam lucrari din caramida aparenta

Consultanta

Oferim consultanta pentru proiectele dvs.

Montajul cărămizii aparente

Trebuie stiut ca cel mai potrivit suport pentru caramida aparenta este un perete solid, plan, tencuit cu mortar de ciment cu grosimea de 1-1,5 cm. Suprafetele cu rezistenta sau aderenta slaba (tencuiala veche, zidarie de BCA, vopseluri de orice fel etc), trebuie curatate si/sau stabilizate inainte de incepera placarii. Adezivul folosit trebuie sa fie unul tixotropic (nu se scurge), special pentru acest gen de lucrare si, pe cat se poate, de la producatori consacrati.

Prin folosirea unui adeziv bun se pot elimina elementele de ghidaj care sa sustina caramizile pana la intarirea mortarului.

Stratul de adeziv se aplica in strat subtire atat pe suprafata suport, cat si pe spatele caramizii decorative, umpland golurile concepute pentru o ancorare mai buna in mortar. In timpul asezarii placutelor, se incearca pe cat posibil scoaterea bulelor de aer prin miscari usoare stanga-dreapta.

 


 

Consultanță

In tarile din Uniunea Europeana investitorii recurg la servicii de consultanta, cu scopul de a indeplini cerintele calitative impuse, cu un cost minim si o durata optima de executie. Realizarea acestor investitii presupune munca unor oameni specializati in anumite domenii de promovare a investitiilor pe care antreprenorii nu le pot realiza singuri, din cauza lipsei personalului calificat.

Constantin Pas va pune la dispozitie specialisti in domeniul pentru a veni in sprijinul dumneavoastra pentru o estimare corecta a proiectului.